Výborný na neporovnanie s tým pravým a spolu s ľadom....jedna báseň:)
Potrebujeme:
Salko skaramelizované 2 ks
Mlieko 1/2 l
Puding mandlový/čokoládový 1 ks
jamson whiskey 1/2 l (môžme použiť aj rum.)
Postup:
Z mlieka a pudingu uvaríme podľa návodu puding.
Miešame občas až kým nevychladne aby sa nevytvoril povrch z ktorého by potom vznikli hrudky.
Otvoríme plechovky so salkom a vlejeme do mixéra, pridáme vychladnutý puding a nakoniec vmiešame whiskey.
Dáme do fľašiek a uzavrieme.
Podávame s ľadom.
(kto ochutnal ...neveril by že je domáci keby nemám fotopostup:)
Bailys šľahačka:
Vyšľaháme rastlinú šľahačku a prilejeme trocha alebo viac bailysu:)
No comments:
Post a Comment