Saturday, 10 May 2014

Brnenský rezeň


Ďalší spôsob ako chutne pripraviť,plniť kuracie či bravčové mäso.

Potrebujeme:
kuracie prsia(tradične bravčové)
soľ
hladká múka
vajce
olej

Náplň:
maslo cca 30 g
100g šunky
1(4 yžice) konzerva sterilizovaného hrášku
2 vajcia

Postup:

Na panvici si rozohrejeme maslo, nakrájame na kocky šunku a necháme prehriať.
Pridáme odkvapkaný hrášok, 2 vajcia, osolíme a urobíme akoby praženičku - nie riedku ani veľmi tuhú.

Mäsko si nakrájame na rezne, opatrne naklepeme, osolíme, okoreníme, uložíme vajičkovú náplň.
Po naplnení preložíme ako taštičky, okraje zopneme,obalíme v trojobale a smažime na oleji.



Podávala so s vyprážanými fazuľovými strukmi.


No comments:

Post a Comment